Ik ben Aafke van der Veen.
Ik begeleid volwassenen om meer ontspanning, zelfvertrouwen en vreugde in hun dagelijkse leven te ervaren.
 
In mijn leven heb ik gemerkt dat ‘eerlijk durven stilstaan bij wat je denkt en voelt’ de sleutel om is weer verder te kunnen als we het moeilijk hebben. Dit vraagt elke keer de moed om het leven te vertrouwen terwijl we er vaak maar weinig grip op hebben.
Het is mijn verlangen om het leven te ervaren zoals het is, in plaats gevangen te blijven in zoals we denken dat het leven - niet – is of zou moeten zijn.
 
Terugkijkend op mijn leven ben ik altijd met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest, voor mezelf en ook in mijn werk.
Van 1979 tot 1984 volgde ik de opleiding tot docente Dramatische Vorming. Ik leerde mensen te begeleiden in het expressie geven aan wat er in ons is en hoe we met elkaar communiceren.
In 1994 schoolde ik me in Lichaamswerk. Uitgangspunt van lichaamswerk is: contact met je lichaam leert je wie je werkelijk bent. En ademen is leven.
In 1996 begon ik met een Rebalancing-praktijk.
In 2004 kwam ik in aanraking met The Work van Byron Katie. Hierdoor leerde ik hoe groot de invloed van onze gedachten op ons welbevinden is en hiermee te werken. Belangrijk uitgangspunt  van The Work is dat we onbewust vasthouden aan overtuigingen waarmee we onszelf en anderen onnodig beperken.
In 2010 ben ik me gaan verdiepen in Mindfulness. Voor mij is met je aandacht aanwezig zijn bij wat er op dit moment is, de basis van alles.
Sinds 2016 ontwikkel ik me ook via Systems-Centered Training; ervaringsgericht groepsprocessen- en ieders bijdrage daarin onderzoeken.